Onze Sterk in je Werk coaches organiseren op woensdag 29 maart diverse inspiratieworkshops. Ben jij een zorg- of welzijnsmedewerker en wil jij je werkplezier of vitaliteit verbeteren of benieuwd hoe jij je eigen veerkracht vergroot? Dan zijn deze workshops iets voor jou! Je krijgt praktische tips waarmee je de dag erna meteen al een verschil kunt maken. Deelname is gratis en wordt mogelijk gemaakt door het landelijke subsidietraject Sterk in je Werk. Alle workshops zijn gericht op het behouden van medewerkers in de zorg en welzijnssector.

Het meeste resultaat bereik je natuurlijk door alle workshops te volgen, maar kun je niet de hele dag? Geen probleem! Je kunt ook 1 of 2 workshops volgen.
Ontdek de Zorg

Het programma

8:45 - 9.00 uur: inloop

09.00 - 10.30 uur: workshop 1 - Fit de werkdag door

Je fit voelen op je werk is erg belangrijk. Je hebt het nodig om je werk goed te kunnen doen en om goed in je vel te zitten. Wil je investeren in je eigen gezondheid en je vitaler en fitter voelen op je werk? Tijdens deze workshop krijg je inzicht in jouw vitaliteit en tips wat je kan doen om dit te verbeteren in jouw drukke bestaan. Dit geeft jou handvatten voor een gezonde(re) leefstijl. Je zult merken dat met kleine stappen, je al veel resultaat behaalt.

11.00 - 12.30 uur: workshop 2 - Veerkracht

Workshop Veerkracht

Hoe behoud je je evenwicht en vitaliteit in een uitdagende tijd? Werken in de zorg en welzijnssector vraagt om zowel fysieke als mentale veerkracht. Zeker in het huidige tijdperk dat een sterk gestegen zorgbehoefte, angst en onzekerheid met zich meebrengt. Tijdens de workshop Veerkracht ontdek je welke factoren van belang zijn voor een positieve gezondheid. Je maakt kennis met eenvoudige principes en praktische tools die jou ondersteunen jouw werkplezier en energie te behouden, dan wel weer snel te herstellen. Ook in uitdagende omstandigheden. Kom naar de Workshop Veerkracht en werk aan jouw fundament voor een evenwichtig gevoel van welzijn en vitaliteit in werk en privé. Gebaseerd op de principes van Acceptance Comitment Therapy, Positieve Gezondheid en Mindfulness.

12.30 - 13.15 uur: pauze, inclusief lunch

13.15 - 15.00 uur: workshop 3 - Meer werkplezier

Je wilt plezier hebben in je werk en je wilt uitdaging houden. Daarom is het belangrijk dat je werk doet dat bij je past. Ook in tijden van krappe bezettingen, onrust op de werkvloer of roerige privéomstandigheden wil je overeind blijven. Hoe houd je je werk uitdagend en zorg je tegelijk voor een goede werk en privé balans? In deze workshop krijg je inzicht in je werkbeleving en krijg je praktische tips aangereikt wat je zelf kunt doen om je werk leuk en interessant te houden.

Download de flyer Inspiratieworkshops Sterk in je Werk

Aanmelden inspiratieworkshops

Stap 1

Meld je via onderstaand formulier (onderaan deze pagina) aan voor onze workshops. Je krijgt vervolgens van ons een ontvangstbevestiging met daarin nog wat praktische informatie. Lees deze goed door. 

Stap 2

Meld je vervolgens aan bij Sterk in je Werk. Door jouw aanmelding bij Sterk in je Werk, kunnen wij de workshops gratis aanbieden. De link naar Sterk in je Werk staat ook in de ontvangstbevestiging die je bij na stap 1 hebt ontvangen.

Via Sterk in je werk krijg je als deelnemer de extra mogelijkheid om, voor of na het volgen van de inspiratieworkshop, deel te nemen aan een gratis een-op-een coachingsgesprek. De aanvraag voor zo'n gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend, je kunt ook alleen een workshop volgen.

Startdatum
Einddatum
Locatie
Ondernemerscentrum Zeeland, Stationspark 30 in Goes
Voor wie
zorg- en welzijnsmedewerkers
Door wie
Viazorg
Kosten
Gratis

Aanmeldformulier

Aanhef
Keuze workshops
Ik ben geattendeerd op deze bijeenkomst via: