Geen Ontdek de Zorg Week in maart, maar wel in oktober! Landelijk ziet men af van een Ontdek de Zorg week en wordt het een jaarrond campagne om zij-instromers en herintreders te verleiden (weer) te komen werken in de zorg. In Zeeland organiseren we nog wel een week en wel in oktober! Wil je meer weten? Meld je dan vooral aan voor de informatiebijeenkomst Ontdek de Zorg op donderdag 30 maart!
Ontdek de Zorg

Wat gebeurt er in Zeeland met de Ontdek de Zorg Week? 

De belangrijkste vraag is natuurlijk, wat gaan we in Zeeland doen? Bij Viazorg zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor Ontdek de Zorg 2023 in Zeeland. Dit met input vanuit diverse zorg- en welzijn organisaties, die met ons meedenken over de invulling hiervan. Bedankt daarvoor!

Geen week in maart, wel in oktober

In Zeeland gaat de Ontdek de Zorg Week wel door, alleen dit jaar in oktober. Dit omdat we in Zeeland hebben gemerkt dat een themaweek hier wel degelijk bijdraagt aan de instroom van zij-instromers en herintreders. Maar ook dat deze week bijdraagt aan instroom van personeel in het algemeen. We organiseren die week ook een een evenement, namelijk het Dare2Care festival. Een festival dat gericht is op beleven, oriënteren en ervaren. 

We vragen organisaties om in de dagen erna leuke en interessante activiteiten te bedenken. Dit om zo een mooie follow up te geven aan het event. Mensen die komen oriënteren op het event kunnen in de dagen erna meteen langskomen voor bijvoorbeeld een speeddate, open dag of noem maar op. De precieze datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Maar houdt er alvast rekening mee dat de week ergens begin oktober gaat plaatsvinden.

Doen we de rest van het jaar dan niets?

Ja zeker wel! In maart willen we graag jullie wervingsactiviteiten extra promoten. Meld je activiteit  aan en wij zorgen ervoor dat het bij ons op onze website komt te staan onder ons regionaal contactpunt. Daarnaast zullen we de diverse activiteiten op onze social media kanalen uitlichten.

In juni en oktober gaan we dit ook doen. Hoe dit precies vorm krijgt, zijn we nog aan het ontwikkelen.

Startdatum
Einddatum
Locatie
Ondernemerscentrum Zeeland, Stationspark 30 in Goes
Voor wie
Organisaties die willen aansluiten bij Ontdek de Zorg Zeeland
Door wie
Viazorg

Aanmeldformulier

Ik ben geattendeerd op deze bijeenkomst via: