In deze middagsessie krijg je een introductie “Mijn Positieve Gezondheid” en uitleg over Positief Gezond Werkgeverschap (en HR beleid). Ook hoor je daar meer over de opbouw, activiteiten en deelname mogelijkheden in deze nieuwe leerwerkplaats 2023.

"Positieve Gezondheid is een concept en géén instrument, werk aan bewustwording" 

De leerwerkplaats over Positief Gezond Werkgeverschap Zeeland brengt expertise in Human Resources (HR) en expertise over het gedachtegoed van Positieve gezondheid bijeen. Hierin bouwen we samen toekomstbestendig HR beleid op, voor vitale en duurzame inzetbare medewerkers in onze sector.

Het is een verzameling van werkvormen en plek voor praktijkleren en experimenteren bij de toepassing van Positieve Gezondheid in HR beleid en P&O interventies. De leerwerkplaats wordt georganiseerd door Viazorg, de Zeeuwse Zorg Coalitie en Fit2work, samen met kennispartner de HZ: ons gezamenlijk doel is namelijk Positief Gezond Werkgeverschap in alle sectoren in Zeeland stimuleren en faciliteren.

De activiteiten zijn deels los van elkaar en deels in samenhang te volgen. Jij stelt zelf jouw pakket samen: ben je nog aan het oriënteren of sta je al te popelen om ermee aan de slag te gaan? Kom kennismaken en proeven op 2 februari en beslis dan hoe je er verder mee aan de slag wil.

Deze dag staat onder begeleiding door Piet Vessies vanuit Alles is Gezondheid en iPH. Hij heeft 30 jaar ervaring opgebouwd bij werkgeversvereniging AWVN, Aig en iPH en heeft het leernetwerk Positief Gezond Werkgeverschap begeleid.

Wil jij vitaliteit echt verankeren in je personeelsbeleid? Wil jij het thema gezondheid of vitaliteit echt groter/breder maken/verder brengen in jouw organisatie (dan alleen vanuit (voorkomen van) ziekte en zorg?) Kom dan naar de kick off op 2 februari (max 30 deelnemers, dus weer er snel bij!)

De sessie duurt van 14.0 uur tot 17.00 uur met aansluitend een borrel.

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de Leerwerkplaats Aand8. Wil je je aanmelden voor de reservelijst? Mail dan je aanmelding naar Ilja van den Bos: ilja@zeeuwsezorgcoalitie.nl

Startdatum
Einddatum
Locatie
HZ University of Applied Sciences, Edisonweg 4, Vlissingen - Lokaal 222
Voor wie
Vitaliteitsadviseurs, HR adviseurs, Arbo – en ook duurzame inzetbaarheid adviseurs en HRM beleidsadviseurs
Door wie
Viazorg en Zeeuwse Zorg Coalitie
Kosten
Gratis

Aanmeldformulier

Statusbericht

Sorry...This form is closed to new submissions.