Het is crisis. Bovenop de structurele tekorten zie je de naweeën van corona op de vloer en de grote druk op je medewerkers die nog overeind staan. Een (dreigende) nieuwe coronagolf, een lokale uitbraak van een ander virus, een overstroming of andere klimaatramp. Het past er niet meer bij.

Het rondkrijgen van het rooster lijkt een onmogelijke puzzel, maar dat hoeft het niet te zijn. In crisistijd staan zorgreservisten - voormalige zorgprofessionals met de juiste kennis én ervaring - paraat om in te springen. Zorgreservisten ondersteunen het vaste team in de algemene dagelijkse zorg, zodat het team lucht krijgt. Zij kunnen zich richten op de complexe zorgvragen en de coördinerende taken. Daarmee zorgen we er samen voor dat jullie de continuïteit van zorg kunnen waarborgen.

Nu is de tijd om de inzet van zorgreservisten bij jouw organisatie voor te bereiden. Samen met de community managers van de Nationale Zorgreserve inventariseer je op welke manier zorgreservisten jouw organisatie het beste kunnen ondersteunen in crisistijd.

 Tijdens het webinar: “Samen dragen we de zorg in crisistijd” maak je kennis met de werkwijze van de Nationale Zorgreserve, en leer je hoe je eenvoudig de inzet van zorgreservisten bij jouw organisatie regelt.

 We gaan o.a. in op de volgende vragen:

  • Wat is de Nationale Zorgreserve en hoe werken we?
  • Wie zijn de zorgreservisten en op welke manier kunnen zij jouw teams ondersteunen?
  • Zo heb je in 4 stappen een zorgreservist op de vloer

Over de spreker

Het webinar wordt verzorgt door Anneke van Dixhoorn en Ingeborg Emmerzael, community managers bij de Nationale Zorgreserve. Beiden hebben een achtergrond in HR, en kennen de sector door en door. Nu bouwen zij als community managers aan de Nationale Zorgreserve. In deze rol staan zij nauw in contact met de zorgreservisten  en ondersteunen zij zorgorganisaties om de inzet van zorgreservisten voor te bereiden en te realiseren in tijden van crisis. 

Aanmelden

Wil je hierbij zijn? Stuur een e-mail naar anneke@extrazorgsamen.nl 

Startdatum
Einddatum
Locatie
Online, link volgt na aanmelding
Voor wie
HR professionals, recruiters en leidinggevende van de bij Viazorg aangesloten organisaties
Door wie
Nationale Zorgreserve
Kosten
Gratis