Onze Sterk in je Werk coaches organiseren op donderdag 17 november diverse inspiratieworkshops. Ben jij een zorg- of welzijnsmedewerker en wil jij je werkplezier of vitaliteit verbeteren of ervaar je stress? Dan zijn deze workshops iets voor jou! Je krijgt praktische tips waarmee je de dag erna meteen al een verschil kunt maken. Deelname is gratis en wordt mogelijk gemaakt door het landelijke subsidietraject Sterk in je Werk. Alle workshops zijn gericht op het behouden van medewerkers in de zorg en welzijnssector.

Het meeste resultaat bereik je natuurlijk door alle workshops te volgen, maar kun je niet de hele dag? Geen probleem! Je kunt ook 1 of 2 workshops volgen.

Het programma

8:45 - 9.00 uur: inloop

09.00 - 10.30 uur: workshop 1 - Een mindful moment

Bij mindfulness denk je misschien aan uitgebreide meditaties, waarbij je minimaal een kwartier stil moet zitten. In de praktijk komt het er vaak op neer dat je, wanneer je het nodig hebt, niet zo snel naar een mindfulness oefening reikt. Hoe fijn zou het zijn als je juist dan, in het moment, een korte oefening kunt doen? Je krijgt wat achtergrondinformatie en ervaart verschillende korte meditaties die ervoor zorgen dat je mindfulness altijd bij de hand hebt. Of je nu even graag wilt genieten van het moment, of juist stress ervaart, met mindfulness geef je er aandacht aan, zodat je goed voor jezelf kunt zorgen.

11.00 - 12.30 uur: workshop 2 - Fit de werkdag door

Je fit voelen op je werk is erg belangrijk. Je hebt het nodig om je werk goed te kunnen doen en om goed in je vel te zitten. Wil je investeren in je eigen gezondheid en je vitaler en fitter voelen op je werk? Tijdens deze workshop krijg je inzicht in jouw vitaliteit en tips wat je kan doen om dit te verbeteren in jouw drukke bestaan. Dit geeft jou handvatten voor een gezonde(re) leefstijl. Je zult merken dat met kleine stappen, je al veel resultaat behaalt.

12.30 - 13.30 uur: pauze, inclusief lunch

13.30 - 15.00 uur: workshop 3 - Meer werkplezier

Je wilt plezier hebben in je werk en je wilt uitdaging houden. Daarom is het belangrijk dat je werk doet dat bij je past. Ook in tijden van krappe bezettingen, onrust op de werkvloer of roerige privéomstandigheden wil je overeind blijven. Hoe houd je je werk uitdagend en zorg je tegelijk voor een goede werk en privé balans? In deze workshop krijg je inzicht in je werkbeleving en krijg je praktische tips aangereikt wat je zelf kunt doen om je werk leuk en interessant te houden.

Tussendoor is er ook de mogelijkheid ter plekke een coachingsgesprek te houden of in te plannen met onze loopbaancoaches. Uiteraard is ook dit geheel gratis.

Download de flyer Inspiratieworkshops Sterk in je Werk

Aanmelden inspiratieworkshops

Stap 1

Meld je via onderstaand formulier (onderaan deze pagina) aan voor onze workshops. Je krijgt vervolgens van ons een ontvangstbevestiging met daarin nog wat praktische informatie. Lees deze goed door. 

Stap 2

Meld je vervolgens aan bij Sterk in je Werk. Door jouw aanmelding bij Sterk in je Werk, kunnen wij de workshops gratis aanbieden. De link naar Sterk in je Werk staat ook in de ontvangstbevestiging die je bij na stap 1 hebt ontvangen.

Via Sterk in je werk krijg je als deelnemer de extra mogelijkheid om, voor of na het volgen van de inspiratieworkshop, deel te nemen aan een gratis een-op-een coachingsgesprek. De aanvraag voor zo'n gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend, je kunt ook alleen een workshop volgen.

Startdatum
Einddatum
Locatie
Ondernemerscentrum Zeeland, Stationspark 30 in Goes
Voor wie
zorg- en welzijnsmedewerkers
Door wie
Viazorg
Kosten
Gratis

Aanmeldformulier

Op dit telefoonnummer nemen we contact met je op
Keuze workshops
Wil je iets aan ons kwijt of een melding maken van eventuele allergieen ivm de lunch? Geef het hier aan ons door.