Onze Sterk in je Werk coaches organiseren op woensdag 19 oktober diverse inspiratieworkshops. Ben jij een zorg- of welzijnsmedewerker en wil jij je werkplezier of vitaliteit verbeteren of ervaar je stress? Dan zijn deze workshops iets voor jou! Je krijgt praktische tips waarmee je de dag erna meteen al een verschil kunt maken. Deelname is gratis en wordt mogelijk gemaakt door het landelijke subsidietraject Sterk in je Werk. Alle workshops zijn gericht op het behouden van medewerkers in de zorg en welzijnssector.
Inspiratieworkshops

Deze inspratieworkshops zitten helaas vol. De volgende vinden plaats op donderdag 17 november. 

Heb je interesse in het volgen van deze workshops op donderdag 17 november? Schrijf je dan in via deze link: Inschrijven inspiratieworkshops 17 november.

Het programma

8:45 - 9.00 uur: inloop

09.00 - 10.30 uur: workshop 1 - Een Mindful moment

11.00 - 12.30 uur: workshop 2  - Fit de werkdag door

12.30 - 13.30 uur: pauze, inclusief lunch

13.30 - 15.00 uur: workshop 3 - Meer werkplezier

Tussendoor is er ook de mogelijkheid ter plekke een coachingsgesprek te houden of in te plannen met onze loopbaancoaches. Uiteraard is ook dit geheel gratis.

Aanmelden inspiratieworkshops

Stap 1
Meld je via onderstaand formulier (onderaan deze pagina) aan voor onze workshops. Je krijgt vervolgens van ons een ontvangstbevestiging met daarin nog wat praktische informatie. Lees deze goed door. 

Stap 2
Meld je vervolgens aan bij Sterk in je Werk. Door jouw aanmelding bij Sterk in je Werk, kunnen wij de workshops gratis aanbieden. De link naar Sterk in je Werk staat ook in de ontvangstbevestiging die je bij na stap 1 hebt ontvangen.

Via Sterk in je werk krijg je als deelnemer de extra mogelijkheid om, voor of na het volgen van de inspiratieworkshop, deel te nemen aan een gratis een-op-een coachingsgesprek. De aanvraag voor zo'n gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend, je kunt ook alleen een workshop volgen.  

Startdatum
Einddatum
Locatie
Ondernemerscentrum Zeeland, Stationspark 30 in Goes
Voor wie
zorg- en welzijnsmedewerkers
Door wie
Viazorg
Kosten
Gratis

Aanmeldformulier

Statusbericht

Sorry...This form is closed to new submissions.