Joris Arts is twintig jaar werkzaam in de zorg als zorgprofessional, zorgbestuurder, toezichthouder en als zorgondernemer. Hij is gestart in het ziekenhuis, maar heeft vervolgens gewerkt in de 1e lijn, in de GGZ en in de VVT-sector. Rode draad door zijn carrière is het continu zoeken naar manieren om de zorg te verbeteren. Dat doet hij vooral door naar buiten te kijken en te leren van andere sectoren. Daar zijn namelijk al lang oplossingen voor problemen waar we in de zorg maar tegenaan blijven lopen. Van bedrijven als PostNL tot de Efteling en sectoren als defensie tot de reiswereld. Hij schrijft blogs, geeft lezingen en organiseert innovatiereizen door Nederland om zo de zorg te inspireren en daarvan te laten leren.
joris arts

Zijn missie is de problemen in de gezondheidszorg te lijf te gaan door patiënten meer te betrekken in hun behandeling met technologie als hulpmiddel. Hij formuleerde deze missie tijdens zijn Master in Health Administration die hij in 2012 en 2013 volgde aan Tias Nimbas. In het Gezondheidscentrum heeft hij al meerdere technologieën geïntroduceerd om deze missie na te streven.

Een van zijn laatste initiatieven is de oprichting van DiSofa, een 100% online basis-GGZ instelling onder de vleugels van GGZ Noord-Holland-Noord als oplossing voor wachtlijsten én serviceverbetering naar cliënten én zorgverleners.

Namens Thuis in het Zeeuwse Verpleeghuis nodigen we je graag uit om deze innovatiereis met Joris Arts online te volgen op maandag 7 februari van 15.00 tot 17.00 uur. Graag wel even vooraf aanmelden via onderstaand formulier.

Let op: Bestuurders van Netwerkzorg hoeven niet aan te melden ivm de persoonlijke uitnodiging van Elly Lijnse.

Startdatum
Einddatum
Locatie
Online via Teams
Voor wie
Zeeuwse zorg en welzijn professionals uit de VVT sector
Kosten
geen kosten

Meer informatie?

Neem contact op met Elly Lijnse (Beleidsadviseur)
Tel.nr. 0113 - 25 00 73

Aanmeldformulier

Statusbericht

Sorry...This form is closed to new submissions.