GEANNULEERD | De wereld om ons heen verandert, je werk verandert. Dus is het belangrijker dan ooit dat jij de regie over je loopbaan neemt en houdt. Wat heb je daarvoor nodig? Welke competenties zijn belangrijk? Zit je nog op de juiste plek? Hoe breid je je netwerk uit? Ontdek het tijdens 'Jouw toekomst is nu'.
Workshop flow

Waarom meedoen?

  • Laat je inspireren tijdens verschillende workshops.
  • Ontdek welke competenties en vaardigheden van belang zijn voor de toekomst.
  • Leer hoe je zelf beslissingen neemt over je loopbaan.
  • Maak kort kennis en ontdek jouw mogelijkheden bij andere organisaties in de buurt.
  • Breid je netwerk uit.

Programma

14.00 uur – Opening door dagvoorzitter Pearl Hartgers

14.05 uur – Keynote speaker Vrije Denkers: Nu is beter dan binnenkort

14.35 uur – Wisselpauze

14.45 uur – 1e ronde workshops

15.35 uur – Wisselpauze

15.40 uur – 2e ronde workshops

16.30 uur – Plenaire afsluiting

Je kan kiezen uit de volgende workshops:

Speeddaten

In gesprek met werkgevers uit je eigen sector en uit andere sectoren. Het is eigenlijk een oriënterend gesprek waarbij je kennis maakt en kennis uitwisselt en een leuke manier van netwerken!

Competenties ontdekken

Stel dat je die competenties en vaardigheden ook (meer) in je werk zou kunnen toepassen? Dat is waar we samen naar gaan speuren. Wie weet vind je onontdekte pareltjes!

Netwerken

Netwerken als instrument om jouw doelen te bereiken. Netwerken wordt steeds vaker gezien als een waardevol instrument. De juiste mensen kennen... daar kom je verder mee; in je huidige werk, privé, of als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Het gaat er niet alleen om wie je bent, wat je kan en wat je wilt, maar ook om wie je kent.

Klaar voor de Toekomst

De wereld verandert snel. Automatisering en digitalisering hebben veel invloed op werk en organisaties. Hoe ziet jouw werk er straks uit en wat betekent dat voor jou? Geen theoretisch verhaal maar je ervaart het zelf. Je loopt niet alleen geïnspireerd de deur uit, maar ook met zelfinzicht en handvatten om je die 21ste-eeuwse vaardigheden verder eigen te maken.

Aanmelden 

 

Startdatum
Einddatum
Locatie
Online
Voor wie
Iedereen die aan de slag wil met zijn loopbaan in zorg en welzijn
Kosten
Gratis