Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging komt/blijft. Volg op woensdag 15 december online via Zoom tussen 13.00-14.30 uur ons interactieve webinar.
Sterk in je werk

Op avontuur in de zorg
Werken in de zorg & welzijnsbranche betekent werk ertoe doet. En er is zoveel méér mogelijk dan je misschien zou denken. Vandaag schuiven loopbaanadviseurs van Viazorg Sophie en Rianne van Viazorg aan om je alles te vertellen over de veelzijdige kant van een sector in beweging. Verrassend en inspirerend! Onderneem stappen naar een nieuwe toekomst, baan of richting in je leven.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst zullen Sophie en Rianne je alles vertellen over gratis (om)scholing- en trainingsmogelijkheden en functies binnen de zorgsector. Veel mensen denken bij de zorg aan handen aan het bed. Maar er zijn binnen de zorgsector nog veel meer taken en functies. Wie durft dit avontuur aan? Sluit je aan bij deze verhelderende bijeenkomst en vind hierin dan misschien je droombaan!

Gratis loopbaangesprek
Kun je niet wachten tot het webinar? Je kunt je alvast aanmelden voor een gratis loopbaangesprek via: sterkinjewerk.nl. Iedereen is welkom en elke deelnemer krijgt na afloop een cadeaubon voor een gratis loopbaangesprek.

Belangrijk: deze gratis bijeenkomst telt mee als sollicitatieactiviteit. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om deel te nemen.

Aanmelden

Startdatum
Einddatum
Locatie
Online via Zoom
Voor wie
iedereen
Door wie
Zeeuwse Bibliotheek
Kosten
geen kosten