Je wilt gaan voor duurzame inzetbaarheid en gezonde, fitte medewerkers. Maar hoe doe je dat?

Je moet lef hebben, om voor jezelf te zorgen. Juist omdat we liever voor de ander zorgen, dan voor onszelf. Voor ons staat voor jezelf zorgen niet alleen voor je gezondheid maar ook voor je loopbaan. Als werkgever is het ook nog eens een uitdaging om je medewerkers te motiveren om vitaal te zijn, te blijven of te worden.
Christine neemt ons mee op reis om je medewerkers te stimuleren het belang van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in te zien. Ze zorgt ervoor dat je lef krijgt om iets te doen wat je nog niet eerder deed! Na dit interactieve webinar ben je geïnspireerd en weet je hoe je het gedrag van jezelf maar ook van je medewerkers kunt veranderen. Heb jij lef om mee te doen? Meld je dan snel aan!
lef

Christine Bender is van oorsprong Duitse en is een professionele coach, gespecialiseerd in het gelukkiger en succesvoller maken van mensen en bedrijven. Voordat ze 7 jaar geleden naar Zeeland kwam heeft ze in de ICT sector gewerkt en rondde zij succesvol de opleiding tot Business Coach af. Sinds 2014 heeft zij haar eigen bedrijf en met haar werk helpt ze mensen en ondernemingen om het beste in hen naar boven te halen. Haar kracht ligt in het vinden van efficiënte oplossingen voor problemen en het bereiken van persoonlijke doelen. Ze is enthousiast, motiverend en to the point, met een gepaste portie humor in haar presentaties en workshops weet ze mensen mee te trekken. Ze is ervan overtuigd, dat als je goed voor jezelf zorgt, dat je nog beter voor anderen kan zijn. Christine is meester in het enthousiast maken van haar luisteraars, en dat zullen jullie merken. 

 Alvast kennismaken? Kijk dan op haar website: https://christinebendercoaching.com/

 Deze bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit de Actiekring behoud in samenwerking met Fit2work.
Startdatum
Einddatum
Locatie
Digitaal via Zoom
Voor wie
DI- en HR professionals en leidinggevenden van bij Viazorg en Fit2work aangesloten organisaties
Door wie
Christine Bender
Kosten
Gratis

Meer informatie?

Neem contact op met Sophie Aberson (Loopbaanadviseur)
Tel.nr. (0113) 25 00 73

Aanmeldformulier

Aanhef
Op deze activiteit zijn de voorwaarden inschrijving en annulering van toepassing. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe en hoelang wij je gegevens bewaren en waarom.