Speciaal voor jou en je collega’s organiseren diverse Zeeuwse zorginstellingen een online evenement dat volledig in het teken staat van WERKGELUK en LEIDERSCHAP. Een extra cadeautje voor jou tijdens de Zeeuwse Dag van de Zorg. Om jou verder te helpen, maar ook om je te bedanken en in het zonnetje te zetten.
zdvdz

Alsjeblieft, ons cadeau voor jou, tijdens de Zeeuwse Dag van de Zorg!

Programma

Reken op een gevarieerd programma met onder andere een inspirerende keynote van Pieterbas Lalleman en interessante workshops, bijvoorbeeld over Verpleegkundig Leiderschap. Tijdens een interactief rondetafelgesprek vertellen diverse zorgprofessionals je meer over de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorginnovatie en daarnaast zorgen we voor een ludieke afsluiter die je niet wilt missen! 

Hou de pagina viazorg.nl/zeeuwsedagvandezorg in de gaten voor meer informatie over het programma en de inhoud van de workshops.

zeeuwse dag van de zorg
Startdatum
Einddatum
Locatie
Online
Kosten
Gratis
zeeuwse dag van de zorg

Aanmeldformulier

Naam
Op deze activiteit zijn de voorwaarden inschrijving en annulering van toepassing. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe en hoelang wij uw gegevens bewaren en waarom.