Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Maar weet je nog niet precies wat je wilt en waar je moet beginnen? Dan is dit webinar voor jou! In dit interactieve webinar vertellen we je alles over de sector Zorg en Welzijn: welke werkvelden en functies zijn er allemaal, welke opleidingen zijn er en wat zijn jouw kansen en mogelijkheden. Aan het woord komt een Sterk in je werk loopbaancoach die jou hier alles over kan vertellen. Tijdens het webinar kun je jouw vragen over Zorg en Welzijn stellen aan experts in de chat. Na afloop van dit webinar ben jij klaar voor jouw eerste stappen richting Zorg en Welzijn! Onderneem stappen naar een nieuwe toekomst, baan of richting in je leven.
Sterk in je werk

Op avontuur in de zorg
Tijdens dit webinar kom je alles te weten over (gratis) omscholing- en ontwikkelingsmogelijkheden en functies binnen de sector. Veel mensen denken bij de zorg aan handen aan het bed. Maar er zijn binnen de zorgsector nog veel meer taken en functies. Wie durft dit avontuur aan? Sluit je aan bij deze verhelderende bijeenkomst en vind hierin dan misschien je droombaan!  Dit webinar is ook geschikt voor mensen die nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebben. Je krijgt informatie over:

* De verschillende werkvelden zoals ouderenzorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg.
* Verhalen uit de praktijk (een zorgmedewerker vertelt).
* BBL-trajecten (werken & leren).
* Een beeld van de actuele arbeidsmarkt zorg en welzijn met daarbij behorende kansen in jouw regio.

Natuurlijk ontvang je tips & tools die jou verder wegwijs maken binnen zorg en welzijn en is er tijdens het webinar gelegenheid om vragen te stellen. Aanmelden kan hieronder. Enkele dagen voorafgaand aan het webinar ontvang je een e-mail met uitleg over inloggen en andere praktische zaken. 

Deze bijeenkomst is in samenwerking met alle Bibliotheken in Zeeland

We werken samen met: JobOn; de landelijke community voor werkzoekenden en de Levende Sollicitatiegids (beter bekend als Walk en Talk) om ons (online) aanbod up-to-date te houden. Op deze manier geven de Bibliotheken werkzoekenden een kans om op een laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Belangrijk: deze gratis bijeenkomst telt mee als sollicitatieactiviteit. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om deel te nemen.
 

Vraag een gratis loopbaangesprek aan
Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging komt/blijft. Kun je niet wachten tot het webinar? Je kunt je alvast aanmelden voor een gratis loopbaangesprek via: www.sterkinjewerk.nl.

Iedereen is welkom en elke deelnemer krijgt na afloop een cadeaubon voor een gratis loopbaangesprek.

Aanmelden

Startdatum
Einddatum
Locatie
Online via Zoom
Voor wie
werkzoekenden, zij-instromers, jongeren
Door wie
Loopbaancoaches Viazorg
Kosten
geen kosten