Werken in de zorg & welzijnsbranche betekent werk ertoe doet. En er is zoveel méér mogelijk dan je misschien zou denken. Vandaag schuiven loopbaanadviseurs van Viazorg aan om je alles te vertellen over de veelzijdige kant van een sector in beweging. Verrassend en inspirerend! Onderneem stappen naar een nieuwe toekomst, baan of richting in je leven. Volg deze interactieve sessie op woensdag 24 februari in Bibliotheek Zierikzee van 10.00-12.00 uur.
sijw

Op avontuur in de zorg

Tijdens deze interactieve bijeenkomst zullen loopbaanadviseurs van Viazorg je alles vertellen over gratis (om)scholing- en trainingsmogelijkheden en functies binnen de zorgsector. Veel mensen denken bij de zorg aan handen aan het bed. Maar er zijn binnen de zorgsector nog veel meer taken en functies. Wie durft dit avontuur aan? Sluit je aan bij deze verhelderende bijeenkomst en vind hierin dan misschien je droombaan!

Gratis loopbaangesprek

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging komt/blijft.
 
Iedereen is welkom en elke deelnemer krijgt na afloop een goodiebag met een cadeaubon voor een gratis loopbaangesprek.
 
Kun je niet wachten tot de Walk en Talk bijeenkomst in de Bibliotheek? Je kunt je alvast aanmelden voor een gratis loopbaangesprek via: www.sterkinjewerk.nl.
 
Startdatum
Einddatum
Locatie
Bibliotheek Zierikzee
Voor wie
iedereen
Door wie
Loopbaancoaches Viazorg en Bibliotheek Oosterschelde
Kosten
geen kosten