Kan eHealth mensen in beweging zetten? 

Het is natuurlijk een open deur om te zeggen dat beweging goed is voor iedereen. En digitale oplossingen associëren we vaak met gemak. Je hoeft niet meer naar de dokter, want er is nu een mogelijkheid om te beeldbellen. Dat is comfortabel, maar het is ook weer een beweging minder. Daarom gaat onze aandacht tijdens de Slimme Zorg Estafette uit naar oplossingen om met behulp van eHealth mensen juist in beweging te krijgen.
shutterstock_1313302124

Tijdens deze bijeenkomst op dinsdag 23 februari worden er twee oplossingen gepresenteerd. Allereerst is dat Fylm, een scherm waarmee oefeningen gepresenteerd worden voor mensen die in een verpleeghuis wonen. De bedenker van Fylm, Nathan Traas geeft een demonstratie en deelt zijn ervaringen met pilots in ziekenhuis en verpleeghuis. 

 De tweede presentatie is die van een oplossing die in Denemarken inmiddels gemeengoed is om thuiswonende ouderen in beweging te krijgen: DigiRehab. Niels Heuer, CEO van het gelijknamige bedrijf presenteert het product, waarna ergotherapeut Justine Asselman als zorgverlener haar ervaringen uit de praktijk zal delen. 

En, om helemaal bij de les gehouden te worden, organiseren we tijdens de break een kort bewegingsprogramma, onder de bezielende leiding van Emiel van Dalen, bewegingsagoog bij Zorggroep Ter Weel.

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan snel in via onderstaand aanmeldformulier!

Startdatum
Einddatum
Locatie
ZOOM
Voor wie
Iedereen
Kosten
Gratis

Meer informatie?

Neem contact op met Tamar Duivewaarde (Beleidsadviseur)
Tel.nr. (0113) 25 00 73

Aanmeldformulier

Statusbericht

Het is niet meer mogelijk om aan te melden voor deze activiteit.