Startdatum
Einddatum
Locatie
Eigen locatie
Voor wie
Werknemers
Door wie
Werkgevers
Kosten
Afhankelijk van de workshop/training

Welkom bij Fit2Work week!

Een uniek initiatief vanuit organisaties in zorg, hulpverlening en onderwijs, die samen het belang van fitte en vitale medewerkers onderkennen. 

Wat is de Fit2Work week?

Je hebt vast weleens gehoord van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Fit aan de slag, voldoende in balans en toegerust voor je taak; allemaal belangrijke en mooie thema’s.

Een daverende eerste editie van Fit2Work in 2019 maakte het duidelijk: We gaan weer voor een F2W week in 2020! De F2W week is een jaarlijks terugkerend Zeeuwse evenement voor collega’s van onderwijs, zorg en welzijn. Een inspirerende week gevuld met verschillende workshops gericht op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Met 481 unieke bezoekers van 15 organisaties en 45 workshops op drie centrale locaties in Zeeland, beleefde F2W in 2019 een succesvolle primeur. Door Covid-19 zijn we genoodzaakt de 2020 editie anders te organiseren. Dit jaar geen gratis workshops, massages en hardloopclinics op drie centrale locaties.

Workshops

Voor de 2020 editie is een selectie gemaakt van de best bezochte en best gewaardeerde trainingen van editie 2019. Vanuit deze selectie is het mogelijk om voor je eigen organisatie (scholings-)activiteiten te organiseren voor het belang van fitte en vitale medewerkers. Een Fit2Work week op maat!

Bekijk het aanbod

 

Blije ei

Meer informatie?

Neem contact op met Jelmer Holm (Beleidsadviseur)
Tel.nr. (0113) 25 00 73