Veranderingen zijn van alle tijden. Maar in de 21e eeuw volgen veranderingen zich sneller op dan ooit. Dit niet alleen thuis, maar ook op het werk. In deze workshop gaan we vooral in op veranderingen in het werk, de impact die dat op jou kan hebben en de manieren waarop je daarmee om zou kunnen gaan.

Veel mensen die werken hebben de afgelopen jaren al flink wat veranderingen meegemaakt.  En de veranderingen blijven komen:  
- de zekerheid van werk bij de huidige werkgever is steeds minder aanwezig;
- aan werk worden steeds hogere eisen gesteld en de werkdruk is hoog;
- technologische vernieuwingen leiden tot nieuwe manieren van werken;
- zelfsturing is het toverwoord binnen veel sectoren, maar wat betekent dit voor mij?
- aanpassingen in de pensioenwetgeving zorgt ervoor dat we door mogen werken tot 67 jaar;  
- medewerkers zijn meer dan ooit belast met mantelzorgtaken.  
 
Dit zijn aspecten waar je misschien nog niet over hebt nagedacht. Of juist wel, waardoor je je soms zorgen maakt omdat je niet weet wat dit allemaal voor jou betekent. In de workshop gaan we in op hoe je zelf aan het stuur kan staan en geven we je tips hoe je om kunt gaan met veranderingen. Hoe houd je regie over jouw leven en loopbaan? 

Over Bewegen Werkt
Bewegen Werkt zet mensen in beweging naar duurzame inzetbaarheid. Zij ondersteunen organisaties en werknemers bij het bevorderen van vitaliteit, werkvermogen en employability.

Over John Matthijs
John Matthijs is adviseur en coach bij Bewegen Werkt en bij Fontys International Lifestyle Studies. Hij is ruim 20 jaar werkzaam op het terrein van (positieve) Gezondheid, als de verbindende schakel en bruggenbouwer tussen klanten en diverse zorg- en dienstverleners die zich bezighouden met gezondheids of vitaliteitsmanagement.

Startdatum
Einddatum
Locatie
Viazorg, Stationspark 2 Goes
Voor wie
Voor alle medewerkers van de bij Viazorg aangesloten organisaties (maximaal 20 deelnemers)
Door wie
John Matthijs

Aanmeldformulier

Statusbericht

Het maximaal aantal deelnemers voor deze workshop is bereikt. Wil je op de reservelijst worden geplaats? Stuur dan een e-mail naar s.aberson@viazorg.nl.