Op 12 december 2019 organiseert Viazorg de workshop: Geluk op de Werkvloer. De workshop wordt gegeven door John Matthijs van Bewegen Werkt!
Werkgeluk, wat is dat eigenlijk? Tijdens de workshop Geluk op de Werkvloer maken medewerkers kennis met de invloed van geluk op de werkvloer en de wijze waarop je hier zelf invloed op hebt. Momenteel zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar.
workshop

Momenteel zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar

Deelnemers maken kennis met geluk op een leuke en frisse manier zonder dat het zweverig is. De oefeningen zijn direct toe te passen in het dagelijkse leven. De deelnemers krijgen diverse handvatten mee, zodat ze direct de positieve gevolgen ervaren: meer geluk, zonder hier bewust mee bezig te zijn. 

Wat gaan we doen in de workshop
- We geven uitleg over geluk; wat is het en wat levert het op en hoe beïnvloed je het zelf?
- De invloed van autonomie, betrokkenheid en competenties op geluk in relatie tot werk.
- De invloed van gedachten op geluk.
- Wat is flow en wat is de relatie met geluk en werk?  
- Hoe pas je geluk en flow toe op het werk en thuis? 
 
Voor wie?
Mensen die meer geluk willen ervaren op hun werk en thuis. Mensen die bijvoorbeeld veel stress ervaren zijn vaak minder gelukkig. Welke factoren beïnvloeden deze toestand en hoe kun je hier vervolgens zelf positieve invloed op uit oefenen. Vaak maken mensen onbewust keuzes die achteraf hun geluk negatief beïnvloeden. Door dit bewust te maken en vervolgens te gaan oefenen met alternatieve keuzes kan de stap gezet worden naar het onbewust maken van keuzes (nieuwe gewoontes) die geluk positief beïnvloeden. 

Bewegen Werkt!
Bewegen Werkt! zet mensen in beweging naar duurzame inzetbaarheid.Zij ondersteunen organisaties en werknemers bij het bevorderen van vitaliteit, werkvermogen en employability.

Over John Matthijs
John Matthijs is adviseur en coach bij Bewegen Werkt en bij Fontys International Lifestyle Studies. Hij is ruim 20 jaar werkzaam op het terrein van (positieve) Gezondheid, als de verbindende schakel en bruggenbouwer tussen klanten en diverse zorg- en dienstverleners die zich bezighouden met gezondheids of vitaliteitsmanagement.

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. 
Momenteel zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar!

Startdatum
Einddatum
Locatie
Kantoor Viazorg, Stationspark 2, Goes
Voor wie
Voor alle medewerkers van de bij Viazorg aangesloten organisaties (maximaal 15 deelnemers)
Door wie
John Matthijs

Meer informatie?

Neem contact op met Sophie Aberson (Loopbaanadviseur)
Tel.nr. (0113) 25 00 73

Aanmeldformulier

Aanhef
Op deze activiteit zijn de voorwaarden inschrijving en annulering van toepassing. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe en hoelang wij uw gegevens bewaren en waarom.