Welkom bij Fit2Work week!

Een uniek initiatief vanuit organisaties in zorg, hulpverlening en onderwijs, die samen het belang van fitte en vitale medewerkers onderkennen. 

Ben jij een medewerker van ADRZ, Emergis, GGD Zeeland, Juvent, Mondia scholengroep, Scalda, Ter Weel, ZorgSaam, Albero, Zorgstroom, HZ University of Applied Sciences, WVO Zorg, Respont, Gors of Viazorg? Dan kun jij je hier gratis aanmelden voor de workshops!

Wat is de Fit2Work week?

Je hebt vast weleens gehoord van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Fit aan de slag, voldoende in balans en toegerust voor je taak; allemaal belangrijke en mooie thema’s.

Met dit project willen wij deze onderwerpen toepassen in de praktijk. Het klinkt allemaal mooi, maar niet iedereen wordt fit van hetzelfde of blijft op termijn inzetbaar op dezelfde manier. Dus wat is voor jou helpend? Waar wordt jij energiek van? Waar zou jij meer over willen weten?

We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om een verrassend en gevarieerd aanbod voor je samen te stellen!  Met dit aanbod hopen we voor veel mensen iets aan te kunnen bieden wat in een antwoord voorziet. Waardoor je je bewust wordt dat je ook veel dingen in eigen hand hebt, de regie kunt nemen en zo kunt zorgen dat je lekker blijft werken. In balans met alle andere dingen in je leven.

Meer info en aanmelden

Zie ook de Facebookpagina van Fit2Work week: https://www.facebook.com/fit2workweek/

Interesse om te werken in zorg en welzijn? Of werk je al in de sector en wil je een nieuwe impuls geven aan je loopbaan? Meld je aan voor een gratis sterkinjewerk gesprek. Meer informatie: https://www.sterkinjewerk.nl/

 

Fit2Work jongen

 

Startdatum
Einddatum
Locatie
Emergis, Nehalennia, ZorgSaam

Meer informatie?

Neem contact op met Jelmer Holm (Beleidsadviseur)
Tel.nr. (0113) 25 00 73