Deze bijeenkomst is geannuleerd. De bijeenkomst in Goes op 17 september gaat wel door!

Jongeren zijn de toekomst. Zij bepalen namelijk hoe de sector zorg en welzijn er de komende jaren uit gaat zien. Zou het niet fantastisch zijn als wij deze groep jongeren samen warm maken voor zorg en welzijn?
AJHWW

Wij van Viazorg, Scalda en ZorgSaam vinden van wel. Er zijn verschillende lesmaterialen en activiteiten beschikbaar om jongeren enthousiast te maken voor zorg en welzijn, maar deze zijn nog niet bij iedereen bekend. Evenals de huidige ontwikkelingen in het werkveld en de invloed daarvan op het  zorg- en welzijnsonderwijs. Wat ons betreft voldoende reden om een bijeenkomst te organiseren! In samenwerking met ZorgSaam en Scalda  nodigen wij je graag van harte uit op donderdag 19 september!

Voor wie
Decanen, mentoren, docenten zorg en welzijn/ natuur en gezondheid en andere geïnteresseerde medewerkers uit het voortgezet onderwijs.

Locatie
ZorgSaam, Ziekenhuis de Honte
Wielingenlaan 2, 4535 PA Terneuzen

Programma
14.45 uur Inloop
15.00 uur Lisa van Wijnen van Viazorg vertelt over de lespakketten‘Aan JOU hebben we wat’, de zorg- en welzijnsambassadeurs en de Z&W activiteiten op het LOB-platform van Intergrip.
15.30 uur Ronaut den Hollander van Scalda neemt je mee in de ontwikkelingen binnen zorg en welzijn en de gevolgen die deze hebben voor het onderwijs, de leerlingen en dus ook voor jou.
16.00 uur Elmedin Bajrami van ZorgSaam vertelt je meer over het skillslab waarin wordt gewerkt aan reanimatiescholing en voorbehouden risicovolle handelingen.
16.30 uur Afsluiting

Kosten: Geen

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Het staat je vrij om deze uitnodiging door te sturen aan collega’s van wie je denkt dat ook zij geïnteresseerd zijn.

We zien je graag op donderdag 19 september!

Tamar Duivewaarde en Lisa van Wijnen, Viazorg
Ronaut den Hollander, Scalda
Elmedin Bajrami (o.v.), ZorgSaam

Startdatum
Einddatum
Locatie
Deze bijeenkomst is geannuleerd
Voor wie
Docenten en betrokken medewerkers van het voorgezet onderwijs
Door wie
Viazorg, Scalda & ZorgSaam
Kosten
Geen

Meer informatie?

Neem contact op met Lisa van Wijnen (Beleidsadviseur)
Tel.nr. (0113) 25 00 73

Meer informatie?

Neem contact op met Tamar Duivewaarde (Beleidsadviseur)
Tel.nr. (0113) 25 00 73

Aanmeldformulier

Statusbericht

Het is niet meer mogelijk om aan te melden voor deze activiteit.