'Fit in je loopbaan' workshop: Mantelzorg, wat kom je tegen als je voor iemand zorgt?
Verspreid deze uitnodiging ook onder de zorgmedewerkers binnen je organisatie!
workshop

De workshop wordt verzorgt door Eva regelt! Eva regelt! Geeft praktische tips en trics aan mantelzorgers, werkgevers en zorgprofessionals.

In Nederland zijn ruim 3,5 miljoen mensen mantelzorger. Een dankbare taak, die ook veel tijd en energie kost. Zorg je voor je kind, ouder, partner, vriendin of buurvrouw die langdurig ziek is? Dan ben je mantelzorger. Je hebt niet alleen te maken met de dagelijkse praktische verzorging, maar ook met allerlei dingen die je moet regelen. De complexe wet- en regelgeving waar je als mantelzorger mee te maken krijgt geeft vaak veel onnodige belasting. 

Eva regelt! geeft tijdens deze workshop onder andere praktische tips over hoe je werk en mantelzorg kan combineren en de route die je kan bewandelen als het gaat om het benaderen van instanties en het regelen van zaken naast de praktische verzorging.

Eva regelt het in Zeeland
Eva regelt! is er voor mantelzorgers, hulpvragers, werkgevers en zorgprofessionals in Zeeland. Zij werken vanuit Goes. Als Zeeuws bedrijf kennen zij de bedrijven en instanties bij je in de buurt. En zij kennen ons. Dat is wel zo makkelijk. Dankzij de professionele en persoonlijke aanpak biedt Eva regelt! maatwerk in mantelzorg.

Startdatum
Einddatum
Locatie
Kantoor Viazorg, Stationspark 2, Goes
Voor wie
Voor alle medewerkers van de bij Viazorg aangesloten organisaties (maximaal 15 deelnemers)
Door wie
Eva regelt! Jolanda Bogaert en Jentl van der Staal
Kosten
Gratis. Bij een no-show zonder tijdige afmelding worden er wel kosten in rekening gebracht.

Meer informatie?

Neem contact op met Sophie Aberson (Loopbaanadviseur)
Tel.nr. (0113) 25 00 73

Aanmeldformulier

Aanhef
Op deze activiteit zijn de voorwaarden inschrijving en annulering van toepassing. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe en hoelang wij uw gegevens bewaren en waarom.