Ben je op zoek naar een leuke job? Nieuwsgierig naar de openstaande vacatures in Zeeland? Benieuwd welke werkgevers er allemaal zijn in jouw regio? Of ben je oriënterend en wil je verschillende job’s ervaren? Kom dan naar het WrX! Job Festival op 15 juni in de Machinefabriek in Vlissingen.

Ook de sector zorg en welzijn is op deze dag vertegenwoordigd met een informatieve stand en een gave experienceruimte!
wrx

Tussen 10.00 en 15.30 uur presenteren diverse Zeeuwse bedrijven zich op het WrX! Job Festival. Dit doen zij door middel van interactieve stands, demonstraties en diverse activiteiten! Ervaar werkzaamheden ter plaatse, leer de beste skills voor een sollicitatiegesprek, laat een professionele profielfoto maken, stel een perfecte CV samen volg diverse workshops of laat een videopitch van jezelf maken om jezelf te onderscheiden tijdens het solliciteren! Handig!

Het verschil met andere evenementen is dat het Jobfestival een interactief evenement is wat nuttig en aangenaam met elkaar combineert. Nuttig omdat je in contact komt met Zeeuwse werkgevers en aangenaam omdat je het gerust ook als een leuk uitje kunt zien. Naast standhouders en kennissessies hebben we ook muziek, food en interactieve stands waar je leuke dingen kunt beleven. Uiteraard zijn ook alle Zeeuwse werkgevers en HR specialisten uitgenodigd om aanwezig te zijn en te netwerken met andere bezoekers en standhouders.

Het Jobfestival is dus geen banenbeurs, maar een interactief festival waarin je werk ervaart, beleeft en kan zien als een leuk, nuttig en functioneel uitje! Het bezoeken van het Jobfestival is volledig gratis!

Kijk voor meer informatie op: https://wrxzeeland.nl/events/jobfestival/

Aanwezig uit de sector zorg en welzijn

ADRZ

 

Allevo
https://www.adrz.nl/werken-leren/ https://www.werkenbijallevo.nl/

 

Juvent

 

SVRZ
https://www.juvent.nl/werken-bij-juvent/ https://werkenbijsvrz.nl/
Zorgstroom
WVO
https://werkenbijzorgstroom.nl/ https://www.wvozorgtvoorwerk.nl/
   
   

 

Startdatum
Einddatum
Locatie
Machinefabriek Vlissingen
Voor wie
Iedereen is welkom!