Ontdek zorg & welzijn op het Dare2Care festival van 13.00 - 19.30 u in de Grote Kerk in Goes! Met een spetterend optreden van de Zeeuwse hiphopband de Hobbyisten! En misschien raad jij 'Het Geluid van de Zorg' en win jij de jackpot!
dare2care festival

Op 13 maart laten 26 organisaties jou graag zien waarom werken in zorg en welzijn zo leuk is!

Geen saaie kraampjes met foldertjes, maar toffe activiteiten waarbij je kennis maakt met zorg & welzijn. De leukste sector die er is! Denk aan een experience-ruimte van het ADRZ, de zorg ervaren met een VR-bril of ouderdomspak, een kijkje nemen in een ambulance, cupcakes van Juvent en dansen in een Silent Disco! Last but not least;  we sluiten de dag af met een optreden van de Zeeuwse hiphopband de Hobbyisten vanaf 18.30 u! En dat is nog lang niet alles, dus kom en ervaar het zelf! 

De week van Zorg & Welzijn

Tijdens de Week van Zorg & Welzijn van 11 t/m 16 maart openen Zeeuwse zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren! Dit om te laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander. In het hele land worden er volop evenementen georganiseerd gericht op leren en werken in de sector. Een bezoek aan de Week van Zorg en Welzijn is misschien wel de eerste stap bij het ontdekken van wat Zorg en Welzijn jou te bieden heeft. Kom naar één van de Meet & Greets, inspiratiemiddagen of speeddates bij jou in de buurt en ontmoet werkgevers, loopbaancoaches en onderwijsinstellingen. Praat met zorg- en welzijnsprofessionals en doe indrukken op! Zo kom je er achter waar jouw hart en mogelijkheden liggen!

 

Deelnemende organisaties

Adrz, Allevo, Arduin, Buurtzorg Nederland, Emergis, Eva Regelt!, Gors, HZ, Juvent, Kibeo, Kinderopvang Walcheren, Leerwerkloket, Philadelphia, Revant, Scalda, SMWO, Stichting Intervence, Stichting 't Huus, Stichting Zuidwester, SVRZ, Tragel, UWV, Viazorg, Witte Kruis Ambulancezorg, WVO Zorg, Zorggroep Ter Weel, ZorgSaam, Zorgstroom.

Startdatum
Einddatum
Locatie
Grote Kerk, Goes
Voor wie
Iedereen die kennis wil maken met zorg & welzijn!
Kosten
gratis!