Op 21 februari 2019 organiseert Viazorg de workshop Stressreductie met Cora van Moerkerk.
duurzame inzetbaarheid

Op 21 februari 2019 organiseert Viazorg de eerste workshop in de serie van 8 in het kader van duurzame inzetbaarheid. De workshop wordt verzorgd door Cora van Moerkerk en gaat over stressreductie en veerkrachttraining.

Wel of niet kunnen omgaan met stress wordt steeds meer een kritische succesfactor. Effectief om kunnen gaan met stressreacties van jezelf en de ander vergroot de kans om succesvol en gezond in werk en het leven te kunnen blijven staan.

Interactieve workshop
In deze interactieve workshop word je in vogelvlucht meegenomen in hoe stress werkt in ons brein en wat de impact daarvan op ons lichaam is. Je zult versteld staan hoe groot de invloed van stress vaak is, ook op je denken en handelen. In het interactieve deel van de workshop zal er een demonstratie met biofeedbackapparatuur gegeven worden en krijg je handvatten om de controle te nemen over je stressreacties. Deze handvatten kun je de rest van je leven gebruiken! Je zult het zeker interessant vinden én er iets aan hebben. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen. 

Cora van Moerkerk
De workshop wordt verzorgd door Cora van Moerkerk van Het Betere Werk! Zij is
dé specialist in de regio op het gebied van stressmanagement.
Neem gerust alvast een kijkje op www.hetbeterewerk.eu
 

Fit in je loopbaan

Viazorg organiseert in 2019 8 workshops met het thema ‘Fit in je loopbaan’. Deze workshops zijn gericht op het behoud van zorg- en welzijnsmedewerkers. Duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en employability zijn hierbij de kernthema’s. Vanuit Viazorg ondersteunen we Zeeuwse de zorg- en welzijnsorganisaties al een aantal jaren hierin. O.a. door het organiseren van workshops op deze gebieden.

Behoud van medewerkers staat bij veel zorg- en welzijnsorganisaties hoog op de agenda. Dit is in het belang van zowel de individuele zorg- welzijnsmedewerker als in het belang van de zorg- en welzijnsorganisaties. Minder uitval en minder verloop betekent ook minder vacatures in deze tijd van een krappe arbeidsmarkt.

Voor 2019 gaan we een serie van 8 verschillende workshops aanbieden. Eens per maand in de maanden februari t/m juni en sept t/m november.

  • 21 februari     Stressreductie met Cora van Moerkerk
  • 21 maart  Overgang en werk met Heleen Janssen
  • 18 april    Bewust in je loopbaan 
  • 16 mei     Regie op eigen loopbaan
  • 20 juni     Vitaliteit, ontspanning, voeding en beweging 
  • 19 september
  • 17 oktober
  • 19 november
Startdatum
Einddatum
Locatie
Viazorg (maximaal 15 deelnemers)
Voor wie
Managers (HRM) & HR professionals. Ook andere belangstellenden binnen de organisatie zijn welkom.
Door wie
Viazorg
Kosten
Gratis

Aanmeldformulier

Statusbericht

No more submissions are permitted.