Op 13 november is de slotconferentie voor het Zorgpact Zeeland. De resultaten van twee jaar Zorgpact komen tijdens deze werkconferentie aan bod en wordt aangeboden door ViaZorg in samenwerking met het Zorgpact. Het is voor de bezoeker kosteloos.
Afbeelding Expeditie Zorgpact uitsnede

Aanmelden

Je kunt je al aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. 

 

Startdatum
Einddatum
Locatie
Omnium Goes
Voor wie
Bestuurders, wethouders, docenten, opleiders, beleidsmedewerkers en P&O’ers en andere geïnteresseerden van zorg- en welzijnsorganisaties, opleidingsinstituten en gemeenten.
Kosten
Geen

Workshops

Permanent leren

Een workshop waarin de sparringgroep Permanent leren verslag doet van de thema’s die in de afgelopen periode aan de orde zijn geweest, met de nadruk op leren in een MOOC (Massive Open Online Course).

Jos Maassen van MOOCFactory legt uit wat een MOOC is en wat je ermee kan. Daarnaast zal hij ingaan op de resultaten van de MOOC ‘21st century skills, wa-MOOC-r-mee’.

De workshop wordt afgesloten met een interactief gedeelte aan de hand van stellingen ontleend aan de inhoudelijke resultaten van de MOOC.

Zorg en Techniek

In deze workshop deelt de kenniskring E-health welke inspiratie er in de afgelopen jaren is opgedaan met de ontwikkeling en toepassing van techniek in welzijn en zorg in Zeeland. Specifiek kun je zelf ervaren welke mogelijkheden virtual reality biedt voor leren en werken in welzijn en zorg.

Kansen voor ieder talent

Een workshop over het Wijkleerbedrijf Goes-Oost, gestart in  september 2018: “Beste wijkbewoner, wij staan voor u klaar!”.

Workshopleider Johnny Lukasse, Opleidingsmanager Welzijn, Hoornbeeck College te Goes.

Leren in de praktijk

In deze workshop vertellen een projectleider en een student over wat de Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg (ZPO) precies inhoudt en wat hun ervaringen binnen de ZPO zijn.

Programma

12.00 uur                     Ontvangst in het Tropisch bos & lunch
13.00 uur                     Welkom door Monica Roose, directeur-bestuurder Viazorg & aanjager Zorgpact                                                                   Doekle Terpstra + Inspiratiesessie trendwatcher Tony Bosma
14.15 uur                      Workshop naar keuze
15.00 uur                     Pauze
15.30 uur                     Workshop naar keuze
16.15 uur                      Ontwikkelingen Zeeuws platform voor Loopbaanoriëntatie & Begeleiding (v)mbo door                                                    projectleider Bianca van der Meijden + Zorgpact ambassadeurs & studenten aan het woord
17.00 uur                     Afsluiting met een hapje & drankje

Aanmeldformulier

Statusbericht

Het is niet meer mogelijk om aan te melden voor deze activiteit.